Skip to main content
Tunisienspecialisten

Om oss

Almena är en svensk resebyrå som lanserades år 2011 med målet att erbjuda resor till Tunisien till rimliga priser och med god service. Vårt syfte är att marknadsföra Tunisien som en destination för det skandinaviska folket som vill uppleva en av Medelhavets vackraste pärlor, bara några timmars flygresa från Sverige.

Tunisien är en drömdestination med soligt väder, vackert kristallblått vatten och barnvänliga stränder. Landet är även berikat med mycket kultur och tradition. Tunisien erbjuder även flera internationella golfbanor och passar bra för den som är ute efter en mer aktiv resa. Res som barnfamilj, som par, i grupp eller själv, i Tunisien finns det något som passar alla resenärer.  Med Almena vill vi göra Tunisien till en attraktiv destination för våra kunder.

Vi erbjuder en rad destinationer med unika lyxhotell, många med exklusiva spa-möjligheter. På destinationerna finns även möjlighet att göra utflykter till både historiska och kulturella platser, men även lite mer äventyrliga utflykter så som till Saharaöknen. Vi erbjuder flera av Tunisiens mest prestigefyllda hotell i landets största semester- och badorter med garanterad optimal service. Naturligtvis ordnar vi hämtning på Monastir / Enfidha flygplats för bekväm resa till hotellen. Vi har massor av bra erbjudanden för familjer, med barnrabatter till låga priser. För ungdomar som är ute efter pulserande upplevelser, garanterar vi ett extremt livligt och modernt nattliv med läckra diskotek och lounger där man kan festa till den ljusa morgonen. För par kan vi rekommendera flera fina hotell med lugnare upplevelser. 

Vi vill ge dig den bästa reseupplevelsen till ett av de vackraste resmålen i Medelhavet!

Fritextsökning
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo