Skip to main content
Tunisienspecialisten

Om oss

Almena är en svensk resebyrå som lanserades för några år sedan med målet att kunna erbjuda resor till Tunisien till rimliga priser och med god service. Vårt syfte är att marknadsföra Tunisien som en destination för det skandinaviska folket som vill uppleva en av Medelhavets vackraste pärlor, bara några timmars flygresa från Sverige.

Tunisien är en drömresedestination med läckra kristallblå barnvänliga stränder och soligt väder, men landet är även berikad med mycket kultur och tradition. Tunisien kan också erbjuda flera internationella golfbanor och passar bra för den som är ute efter en mer långsiktig resa. Res som barnfamilj, som par, i grupp eller själv- I Tunisien finns det något som passar alla resenärer.  Med Almena vill vi göra Tunisien till en attraktiv destination för våra gäster.

Vi erbjuder en rad destinationer med unika lyxhotell, många med exklusiva spa möjligheter. På destinationerna finns även möjlighet att göra utflykter till både historiska och kulturella platser, men också lite mer äventyrliga utflykter så som Saharaöknen. Vi erbjuder flera av Tunisiens mest prestigefyllda hotell i landets största semester- / badorter med garanterad optimal service. Naturligtvis ordnar vi hämtning på Monastir / Enfidha flygplats för hotellen. Vi har massor av bra erbjudanden för familjer, med barnrabatter till låga priser. För ungdomar som är ute efter nattliv, garanterar vi ett extremt livligt och modernt nattliv med läckra diskotek och lounger där man kan festa till den ljusa morgonen.

Vi vill ge dig den bästa reseupplevelsen till ett av de vackraste resmålen i Medelhavet!

Fritextsökning
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo