Skip to main content
Tunisienspecialisten

Hammamet

Norr om Sousse ligger Hammamet. Här finns några av Tunisiens bästa golfbanor i ett vackert landskap med skog och olivlundar. De har två stycken 18-håls mästerskapsbanor i mycket hög klass, såväl som en 9-håls korthålsbana. La Foret-banan är lite svårare och kräver sin spelare med en del långa utslag över vatten. Den har en blandning av skog och parkområde. Sista halvan är mycket kuperad. Greenerna är i toppskick. När man golfar på La Foret har man känslan av att vara ensam på banan vilket gör att man slipper stressen med att ha en annan trupp i hälarna eller strax framför sig.
Den andra banan är Les Oliviers-banan, som passar för alla golfare. Första halvan är bred, platt, medan sista halvan ger lite mer utmaningar.
En golfsemester på Golf Citrus tillfredsställer alla golfare!

Golfbana

Golfbana

Citrus Golf

Hammamet är Azur havet, enorma stränder med fin vit sand, den blå himlen, solen, palmer och doftande fruktträdgårdar av apelsinträd, bergamott och bigared träd. Det är jasmin och blommor orange. Hammamet är en mycket vacker turistisk stad, med lyxiga hotell, nattklubbar, barer och restauranger.
En ny turistiska området har nyligen byggts, nära den gamla, Hammamet-Sud, Yasmine Hammamet, pärla av tunisisk turism.

Kursen designad av Ronald Fream till fullo utnyttjar de naturliga förutsättningarna i området med den något kuperade marken i olivlunden och branta backar i skogen. 

Les Oliviers:
En mästerskapsbana, 18 hål, par 72, 6,066 Meter (män) / 5,235 meter (kvinnor) Kursen, som erbjuder bred Fairways prickade med olivträd och trapes sand inom en driving range, är verkligen en utmaning för spelare på alla nackdelar. Speciellt som den allestädes närvarande vinden och de gröna placerats fairlay högt upp på platåer och väl skyddade av bunkrar kommer att straffa evrey dålig stroke.

La Forêt:
En mästerskapsbana, 18 hål, par 72, 6,066 Meter (män) / 5,235 meter (kvinnor) Denna slingrande och rullande kurs, omgiven av en skog av pinjeträd och konstruerad enligt den dominerande vindar (northest och nordväst), är anlagd speciellt för spelare med en god nivå på grund av blinda hål och olika fällor vatten och bunkrar som vaktar böljande greener.

 

Film

Karta

Fritextsökning

Phenicia

8 dagar från 12 497:-
Phenicia

Resort vid stranden. Läge Bor du på Sentido Phenicia bredvid en golfbana i Hammamet, har du nära till Yasmine Golfbana och Hammamet-stranden. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Siren-statyn och Hammamet-fästningen. Rum Känn dig som hemma i ett av de luftkonditionerade rummen med minibar. Ru...Läs mer

Les Orangers Garden Obegränsad golf

Fullt
Les Orangers Garden Obegränsad golf

Resort med 5 Stjärnor. Läge Med det vackra Medelhavet som närmsta granne, bland apelsinträd och väldoftande jasminblommor finner du detta fantastiska femstjärniga hotell. Med sitt perfekta läge tar du dig enkelt till stadens centrum och till flertalet sevärdheter. För golfälskaren har du nära till d...Läs mer

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo