Skip to main content
Tunisienspecialisten

Long Stay Golfresor på vintern

ALMENA ÄR SPECIALISTER PÅ LONG STAY GOLFRESOR 

Port El kantaoui, 35 nätter: 16 januari - 20 febrari 2025 från Köpenhamn.

Long stay blir mer och mer populärt efter den enorma framgången för flera år sedan. Att lämna kyla, mörker, regn och rusk och tillbringa de mörka månaderna i varma och njutbara länder blir mer och mer populärt. En långtidssemester är nästan som att ha en privat semesterlägenhet utomlands – du slipper bara allt strul med ägarföreningen, i gengäld får du ett fritidshus där du kan känna dig som hemma och bekväm.

Spela golf och upptäck Nordafrikas bästa golfbanor i TUNISIEN, medelhavsparadiset. Byt ut dom kalla vintermånaderna mot sol och värme och bara njut. Tunisien har golfsäsong året runt, så passa på att tillbringa 5 veckor under solen med golfbanor där du själv kan bestämma dina speltider.

Vi är golfspecialister och vi är redo att hjälpa dig. Vi känner till landet. Vi känner till orterna. Vi kan golfbanorna. Vi kan ge dig råd bättre än någon annan. En av våra svenska medarbetare kommer att vara där och redo att ge dig en hand i samband med erbjudanden och arrangerar även tävlingar och utflykter.

Bo längs den underbara strandpromenaden på Hotel Marahab Palace, 5* All Inclusive - På stranden medan dagarna spenderas på golfbanan. Vi erbjuder långtidsresor från Köpenhamn. 

Kontakta oss för mer information.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortReselängdHotellFrån pris
16/1Billund5 veckorMarhaba Palace Port El Kantaoui24 197:-Boka
16/1Köpenhamn5 veckorMarhaba Palace Port El Kantaoui24 197:-Boka
16/1Köpenhamn8 veckorMarhaba Palace Port El Kantaoui36 697:-Boka
16/1Billund8 veckorMarhaba Palace Port El Kantaoui36 697:-Boka

Hotell

Marhaba Palace Port El Kantaoui
Marhaba Palace Port El Kantaoui
Läge Marhaba Palace ligger i Port El Kantaoui, bara några minuter från Port El Kantaoui-hamnen och nära Port El Kantaoui Beach. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger relativt nära Sousse strand och O...
Fritextsökning
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • SRF logo
  • iata logo
  • nets logo
  • klarna logo
  • visa logo
  • trustly logo
  • swish logo