Skip to main content
Tunisienspecialisten

Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse (Hotellklass: 5 stjärnor)

Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Sousse. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet.

 Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand.

618 välkomnande rum finns på anläggningen. Movenpick Resort & Marine Spa Sousse byggdes 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Movenpick Resort & Marine Spa Sousse bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan

. De allmänna utrymmena på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappanpassat. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Movenpick Resort & Marine Spa Sousse gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Green Globe 21-certifiering.

 Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang.

För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.


Fritextsökning

Fakta

PoolJa
Wi-fiJa
Bar/loungeJa
KaféJa

Karta

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo