Skip to main content
Tunisienspecialisten

Golfresor till Tunisien

Nordafrikas bästa golfbanor finns i Tunisien, som bara ligger några timmars flygresa från Sverige.

Ändå är det som att gå in i en helt annan värld.

De vackra sandstränderna, utbudet av spännande butiker, det härliga vädret och de låga priserna är bara början.

Välkommen till Almenas golfvärld!

Vi har arrangerat golfresor till Tunisien sedan 2015. Vi kan erbjuda charterresor till Tunisien, där många glada gäster har besökt detta underbara semesterland och vi erbjuder golf på professionella banor nära våra hotell.

Vi är tunisien specialister, vi är golfspecialister, vi kan allt om golf i Tunisien, och vi är redo att hjälpa dig. Vi känner till landet. Vi känner till orterna. Vi kan golfbanorna. Vi kan ge dig bättre råd än någon, Vi kan guida dig.

Golfsäsong

Tunisien är ett paradis för golfare på grund av det behagliga klimatet och det stora utbudet av golfbanor.

Här är vintern mild och sommaren behagligt varm.

Vår och höst är att föredra om du vill spela i lagom varmt klimat.

ALMENA erbjuder golf på professionella banor nära våra hotell.

Kantaoui golfklubb, med ett välplacerat klubbhus, med en solig terrass och en fin restaurang. Kantaoui Golf Club har två 18-hålsbanor, Panoramabanan och Sea Course. Panoramabana med breda fairways och en fantastisk utsikt över Medelhavet. Sea Course ligger bland olivträden och kräver därför precision. Flera internationella golfturneringar har ägt rum här.

Citrus golfklubb ligger i Hammamet som med sina 45 hål är landets största golfanläggning. Här kan du spela på antingen Les Oliviers eller La Foret, båda erbjuder utmaningar. Citrus golfklubb är välplanerad och erbjuder den bästa servicen. I området finns även Yasmine Golf Club, av god kvalitet och med fin utsikt.

Vår personal är redo för att boka ditt golfpaket. Som Almena-gäst väljer du dag, tid och inte minst vilken bana du vill spela på. Alla golftider är bokade innan du anländer. 

Fritextsökning
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • SRF logo
  • iata logo
  • nets logo
  • klarna logo
  • visa logo
  • trustly logo
  • swish logo