Tunisienspecialisten

Res tryggt och säkert

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du bokar en resa hos Almena. Vi kan med glädje meddela att vi har återbetalat alla de resenärer som fått sina resor inställda under 2020!

Res tryggt och säkert. Din hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet.

Du kan planera din semester till solen i sommar eller höst och se fram emot din nästa resa, vi hjälper dig att hitta de alternativ som passar just dig!

Vi följer alltid svenska UD (Utrikesdepartementets) samt de lokala myndigheternas råd vad gäller avrådan från resor, krav gällande hygien, regler och restriktioner.

Observera att restriktioner och regler kan ändras med kort varsel, vi uppdaterar informationen löpande på vår hemsida under fliken nyheter. Det är viktigt att du som resenär håller dig informerad om vad som gäller för just din resa fram till avresa.

Trygghetspaket.

Almena har ställt säkerhet hos Kammarkollegiet i enlighet med Resegarantilagen och vi är en ekonomiskt solid och välskött resebyrå. 

Om du bokar en paketresa hos oss är du alltid skyddad av Paketreselagen. Detta innebär att du är garanterad ett ekonomiskt skydd om din resa skulle bli inställd från vår sida.

Om du bokar charter (en paketresa) med oss nu, behöver du endast betala en anmälningsavgift senast 7 dagar efter din bokning (om det är mer än 30 dagar till avresa), samt att du slutbetalar först 21 dagar före din avresa. Anmälningsavgiften är 1,500 SEK per person.

READY & SAFE

Tunisien har utarbetat sina egna riktlinjer och protokoll för att hålla smittan nere och säkerställa att du som turist får en trevlig och säker reseupplevelse. 

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo