Citrus Golf Club

Citrus Golf Club

Norr om Sousse ligger Hammamet. Här finns några av Tunisiens bästa golfbanor i ett vackert landskap med skog och olivlundar.

De har två stycken 18-håls mästerskapsbanor i mycket hög klass, såväl som en 9-håls korthålsbana.

La Foret-banan är lite svårare och kräver sin spelare med en del långa utslag över vatten. Den har en blandning av skog och parkområde. Sista halvan är mycket kuperad. Greenerna är i toppskick. När man golfar på La Foret har man känslan av att vara ensam på banan vilket gör att man slipper stressen med att ha en annan trupp i hälarna eller strax framför sig.
Den andra banan är Les Oliviers-banan, som passar för alla golfare. Första halvan är bred, platt, medan sista halvan ger lite mer utmaningar.
En golfsemester på Golf Citrus tillfredsställer alla golfare!

Karta

The Sindbad

Bor du på The Sindbad bredvid en golfbana i Hammamet, har du nära till Hammamet-stranden och Siren-statyn. Detta hotell har 5 stjärnor och ligger nära Hammamet-fästningen och Hammamet Souk. Känn dig som hemma i ett av de 154 gästrummen med kylskåp och plasma-tv. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Med gratis wi-fi håller du dig uppkoppl...Läs mer

Sentido Phenicia

Läge - Sentido Phenicia ligger vid stranden i centrala Hammamet, nära till Citrus och Yasmine golfklubb. Hotellet erbjuder gratis shuttle T/R till golfbanan. - Rum - Känn dig som hemma i ett av 389 rum med minibar. Rummen har privata balkonger, familjerum finns. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv...Läs mer8 dagarfrån 7 074:-