Citrus Golf Club

Citrus Golf Club

Ytterligare lite norrut ifrån Sousse ligger Hammamet. Här finns några av Tunisiens allra bästa banor. Golfklubben Golf Citrus har sitt område kring sex sjöar och har ett mycket vackert landskap med skog och olivlundar. De har två stycken 18-håls mästerskapsbanor i mycket hög klass, såväl som ett 9-håls korthålsbana.
La Foret-banan är lite svårare och kräver sin spelare med en del långa utslag över vatten. Den har en blandning av skog och parkområde. Sista halvan är mycket kuperad. Greenerna är i toppskick. När man golfar på La Foret har man känslan av att vara ensamma på banan vilket gör att man slipper stressen med att ha en annan trupp i hälarna eller strax framför sig.
Den andra banan är Les Oliviers-banan. Den är en bana för alla golfare. Första halvan är breda platta medan de sista ger lite mer utmaningar. 
En golfsemester på Golf Citrus bådar för en med all säkerhet tillfredsställande 

Karta

The Sindbad

Hotellet ligger bredvid en golfbana i Hammamet, mindre än 3 km från Hammamet-stranden, Hammamet-fästningen och Hammamet Souk. Bel Azur-stranden och Yasmine Golfbana ligger också 5 km härifrån Njut av solen på en vit sandstrand, eller koppla av på det fullständiga spa som The Sindbad erbjuder. Avsluta dagen med en middag på en av deras 4 restaurange...Läs mer8 dagarfrån 5 974:-

Sentido Phenicia

Sentido Phenicia Hammamet är omgivet av en stor trädgård med utsikt över havet. Hotellet har 389 rum, 4 restauranger, 3 pooler och en privat strand. Det ligger 5 km från centrala Hammamet, bara 3,6 km från Yasmine Golfbana och 4,8 km från Hammamet Strand. Alla rum har fri Wi-Fi, balkonger, satellit-TV, minibarer, samt rumservice. Hotellet har 8 uto...Läs mer8 dagarfrån 4 774:-