Skip to main content
Tunisienspecialisten

Zarzis

Riktiga korsningar i det tunisiska sydost, Zarzis saknar inte platser att besöka. Under din semester i regionen kan du ta en omväg till medina, dess museum men också den stora moskén. Vi kommer inte att glömma att göra en omväg till Berber souken i La Mouensa och besöka sjön El Bibane och Salt Lake. Datumälskare kan också besöka Oasis of Hmadi.

Med 50 km av sandstränder och hotell infrastruktur består av hundra hotell  i olika ställningar, det  badorten Zarzis  är bland de mest trafikerade i  Tunisien  (cirka 1 miljon besökare per år).
Zarzis  gör att du kan njuta av  Saharan-turismen , eftersom det är cirka sextio km från oasen i Gabes, hundra kilometer från Tataouine och 287 km från staden Douz .

Fritextsökning

Film

Karta

Zita Beach Resort

Fullt
Zita Beach Resort

Lyx hotell vid stranden. Boutiquehotell med privat utgång till en avskild strand i Zarzis, på Tunisiens sydkust. Zita Beach Resort vid kusten i Zarzis, ca 8 km från stadens centrum. Det finns en utomhusmarknad centralt på Djerba Island (35 km bort). Till Djerba flygplats är det ca 60 km från hotelle...Läs mer

Eden Star

Fullt
Eden Star

Lyx hotell vid stranden. Läge På Eden Star bor du i hjärtat av Jarjis, nära Amiras strand. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i samma region som Oamarits strand och Oamarits fiskehamn. Rum Känn dig som hemma i ett av de 256 gästrummen med minibar och platt-tv. Rummen har privata balkonger. Tack...Läs mer

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo