Skip to main content
Tunisienspecialisten

2020-11-30: Aktuell information om våra resor

Reseavrådan

UD har beslutat att avråda för alla icke nödvändiga resor till alla länder utanför EU, EES, Schengen och Storbritannien bland annat Tunisien. Avrådan förlängs fram till och med den 31 januari 2021.

Vi kontaktar alla berörda kunder i turordning.

Våra resor

Vi hoppas att inom en snar framtid kommer att kunna resa igen. Känn dig trygg att boka din resa med oss. Nu är det dags att boka din nästa sommarresa för sommaren 2021 och säkra din plats i god tid. Vi kommer alltid att hjälpa dig med alternativ resa eller återbetalning av din resa.

Öppet köp

Vi på Almena har öppet köp under hela 2021 där har du som resenär möjlighet att boka om eller boka av utan kostnad fram till 30 dagar före avresan. Inget läkarintyg eller annat bevis behövs. Det räcket att du meddelar oss per email att du vill boka om eller inte resa allt så gör vi en återbetalning till dig.

Reserestriktioner i Tunisien

Vi håller oss uppdaterade om läget i Tunisien. Vår förhoppning är att våra resor kan startar under vår 2021. Vi erbjuder resor ifrån Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Återbetalningen på grund av inställt flyg

Vi beklagar att resan du bokat med oss inte kunde genomföras på grund av den pågående Covid19-epidemin. Eftersom resan inte kunde genomföras har rätt till återbetalning. 

Det är tyvärr omöjligt för oss att genomföra återbetalningar så snabbt som vi skulle vilja i det extrema läget. Vi har flera inställda flyg sedan mars 2020, vilket lett till en extrem arbetsanhopning för oss.

I princip alla flygbolag nekar återbetalning, trots att de enligt lag är skyldiga att återbetala inom 14 dagar. Även de flesta hotell runt om i världen nekar återbetalning.

Vi på Almena är i konstant kontakt med flygbolagen för att få till stånd en lösning. På grund av detta, och den stora arbetsbelastningen, ber vi om er förståelse och hoppas att ni har överseende med att återbetalningen tyvärr kommer att dröja ytterligare en tid.

Vi har återbetalt till vår flesta resenär och vi betalar kontinuerligt ut alla återbetalningar. Ni som väntar på sina återbetalningar, känna er säkra på att ni kommer att få tillbaka er återbetalning. 

 
 
 
 
 
Fritextsökning
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo