Hammamet

Hammamet

Mitt i denna välmående region ligger halvön Cap Bon med ett grönskande landskap som präglas av det milda havsklimatet. HAMMAMET är en stor semesterort som är känd för sina långa finkorniga sandstränder och för havets turkosskiftande skönhet.

Staden har en särskild charm, med sin medina som omges av gyllengula stadsmurar och trädgårdarna där bougainvilla tävlar med hibiskus, kaktéer och jasminbuskar.

Med sin stadsmur som sköljs av vågorna och sin mäktiga borg från 1400-talet kan Hammamets medina erbjuda besökarna charmfullt vindlande gränder där tiden tycks ha stannat.

Besök i Hammamet 

Hammamet är en mycket charmig stad, med blåmålade dörrar som kontrasterar mot de bländande vita husväggarna som öppnar mot vackra butiker, konstgallerier och små museum med traditionella dräkter.

Hantverk och traditioner 

Hammamet är en stad som formats under påverkan av många olika kulturer, förankrade i en tunisisk tradition som tar sig uttryck i de praktfulla traditionella dräkterna, den raffinerade kokkonsten och Medinornas och de gamla husens charm.

Hammamets kulturcentrum 

Runt omkring breder en attraktiv badort ut sig, där affärer och fritidsanläggningar ligger vägg i vägg med vackra blomsterprydda villor. Den rumänske aristokraten Georges Sebastians villa har nu blivit Hammamets internationella kulturcentrum, där man regelbundet anordnar utställningar.

En aktiv semester 

I Hammamet finns obegränsade möjligheter till fritidsaktiviteter. Havets alla attraktioner står till förfogande, tack vare de fina stränderna och det stora utbudet av aktiviteter på olika vattensportcentra. Andra aktiviteter som erbjuds är till exempel båtturer, djuphavsdykning, ridning och spel på Hammamets kasino.

Boende

De många logimöjligheterna i Hammamet, med allt från små familjehotell till stora lyxhotell, gör att alla kan få en intensiv semesterupplevelse.

Konferens

Med sina många attraktioner är Hammamet idealiskt för konferensarrangemang. Här finns ett stort urval högklassiga hotell, en kongresshall och flera samlingslokaler med kapacitet för upp till tusen kongress- eller konferensdeltagare.

 

Karta

The Sindbad

Hotellet ligger bredvid en golfbana i Hammamet, mindre än 3 km från Hammamet-stranden, Hammamet-fästningen och Hammamet Souk. Bel Azur-stranden och Yasmine Golfbana ligger också 5 km härifrån Njut av solen på en vit sandstrand, eller koppla av på det fullständiga spa som The Sindbad erbjuder. Avsluta dagen med en middag på en av deras 4 restaurange...Läs mer8 dagarfrån 5 974:-

El Fell Hammamet

Ett av de bästa hotell i Hammamet, god mat och stor restaurang, bra service, rent rum, en stor plenum som kan innehåller 300 personer, stor pool och precis framför disken beach, måste du besöka detta hotell...Läs mer

Sentido Phenicia

Sentido Phenicia Hammamet är omgivet av en stor trädgård med utsikt över havet. Hotellet har 389 rum, 4 restauranger, 3 pooler och en privat strand. Det ligger 5 km från centrala Hammamet, bara 3,6 km från Yasmine Golfbana och 4,8 km från Hammamet Strand. Alla rum har fri Wi-Fi, balkonger, satellit-TV, minibarer, samt rumservice. Hotellet har 8 uto...Läs mer8 dagarfrån 4 774:-